Joseph
 
We zijn in mei 2003 begonnen met de musical "Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat" van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice.
We wilden met deze productie de vorige twee musicals overtreffen. De groep had een andere samenstelling gekregen en het was dan ook moeilijk in te schatten hoe de rolverdeling er uit zou komen te zien. Om zo goed mogelijk beslagen ten ijs te komen, werden er drie commissies in het leven geroepen.
De decorcommissie ging aan de slag om de mogelijkheden van het theater zoveel mogelijk te benutten. Daarin zijn we goed geholpen door twee vrijwilligers, Gerrit Bonsel en Henk Loot. Mannen die al veel ervaring hadden in het bouwen van decors. De decors hebben dan ook een professionele uitstraling gekregen.
De kledingcommissie onder aanvoering van Joke Nederkoorn, die een fantastisch product hebben neergezet. Professioneel gewoon. Verder een algemene commissie die alles logostiek heeft geregeld.
De dans is in deze musical erg belangrijk. Een taak die onze choreografe Elma Kollen op zich heeft genomen. Het resultaat mocht er zijn. Zij heeft ons naar een hoger plan weten te tillen.We mogen in dit geheel Arend Groot niet vergeten. Hij heeft alle songs instrumentaal op een fantastische manier gemaakt.
Verder een woord van waardering voor de hele groep. Zij zijn boven zichzelf uitgestegen en hebben met veel enthousiasme deze musical neergezet.

De uitvoeringen op 23 en 24 juni 2005 en 11 oktober 2006 in theater De Flint waren dan ook een grandioos succes.
Al met al een productie waar we trots op kunnen zijn.

Jan van Dijkhuizen.
Joseph: Songteksten | Geluidsfragmenten | Rolverdeling | Foto's