Highlights
 

Op donderdag 5 juni  en vrijdag 6 juni 2008 heeft musicalgroep De Amerberg een gevarieerd programma "Highlights" gebracht in theater De Flint te Amersfoort. 
Het was een show met songs uit allerlei musicals.
Uit o.a. The Lion King, The phantom of the opera, Mamma Mia, Aida, Les Miserables, West Side Story, Grease, Elisabeth, Jesus Christ Superstar, The Wizz, Fame, Cabaret, Chess, Rent, Aspects of love en Chicago.

Het was een groot succes!!! De reacties waren erg lovend en geeft ons moed om door te gaan.

Enkele reacties:

Ik was donderdag 5 juni j.l. bij uw voorstelling "Highlights". Het was de derde musicalavond in die week. Op maandag was ik bij de Musical Awards Gala in Hilversum, op woensdag bij Les Miserables in Rotterdam. Na twee zeer professionele avonden, was ik benieuwd hoe de derde avond zou zijn. Jullie hebben mij niet teleurgesteld. Het was een geweldige avond. Klasse! Zeer gevarieerd, goed gebracht en gezongen. Mooie aankleding!

A.H. uit Arnhem.

Wat een heerlijke avond!!! Wat een verrassing! Mooie decors, goed verzorgde kleding en choreografie. Zoveel muzikaliteit en vrolijkheid in een paar uur. Ik werd er geweldig blij van. Wij waren met z`n vieren en hebben onze verjaardagen gevierd. Dit was een leuk cadeautje!!!

E.K. uit Almere

Afgelopen donderdag 5 juni en vrijdag 6 juni was het zover. In een uitverkocht theater De Flint traden ze op, de ruim  45 zangers en dansers van de Musicalgroep De Amerberg. Met een spectaculaire show werd het publiek verrast door de kwaliteit van de zangers en dansers.
33 hoogtepunten uit maar liefst 21 musicals, allen gebracht in de oorspronkelijke entourage.
Het geheel zag er weer oogstrelend uit. De zaal werd meegesleept door het enthousiasme op het toneel van het ene hoogte punt naar het andere.
Complimenten aan de gehele groep De Amerberg. Ze hebben weer een uitstekende prestatie geleverd. Voor die gene die de uitvoering niet hebben gezien, kan ik alleen zeggen: " Zorg dat u er volgende keer bij bent, want ze brengen u een fantastische avond."

uit het radioprogramma van Radio De Golfbreker.Onder het kopje foto`s krijgt u een indruk van hetgeen wij hebben gebracht.

 

 

Highlights: Songteksten | Geluidsfragmenten | Rolverdeling | Foto's